Web Analytics Made Easy - Statcounter



در این مطلب از سایت ایران ناز توصیه‌هایی برای اولین قرار ملاقات با نامزدتان را به شما گوشزد می‌کنیم.

۱. چین و چروک لباس

شما با لباسی چروکیده به یک جلسه رسمی می‌روید، اما نمی‌دانید که این طرز لباس پوشیدن شما تاثیر بسیاری بر طرف مقابل تان می‌گذارد. لباس‌های چروک شما نشان دهنده این است که فرد مقابل تان برای شما کوچک‌ترین اهمیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حتی ممکن است او فکر کند که شما فردی تنبل و شلخته هستید. پس اگر بلد نیستید لباس هایتان را چگونه اتو کنید، بهتر است هر چه زودتر یاد بگیرید. این یکی از مهارت‌های زندگی است که هر کسی باید آن را فرا بگیرد.

۲. آدامس جویدن

مردم به دلایل مختلف آدامس می‌جوند. دلیل آن می‌تواند استرس، از بین رفتن بوی سیگار دهان یا هضم غذا باشد.

آدامس جویدن هیچ مشکلی ندارد، اما جویدن یا باد کردن آن در جلسات رسمی اشتباه و منعکس کننده رفتاری بچه گانه و بی احترامی است. پس قبل از ورود به جلسات، لطفا آدامس خود را در سطل زباله بیاندازید.

۳. آرایش غلیظ
آرایش زیاد این سوال را در ذهن طرف مقابل ایجاد می‌کند که شما چه چیزی را پشت آن همه رنگ و لعاب پنهان کرده اید.

۴. کفش‌های کهنه

کفش‌هایی که شما به پا می‌کنید می‌تواند در نگاه اول بر دیگران تاثیر بگذارد. بسیاری از افراد کفش‌ها را معیار قضاوت قرار می‌دهند. پس اگر کفش‌هایی کهنه به پا دارید، بهتر است هر چه زودتر برای خرید کفشی نو اقدام کنید.

۵. حالت بد بدن

حق با مادر شماست. شما باید صاف و درست بنشینید یا راه بروید. سرهایتان را رو به بالا بگیرید، شانه هایتان را به عقب هل دهید و با آرامش کامل و اعتماد به نفس بالا قدم بردارید. در این صورت هیکل و لباس‌های تن تان نیز بهتر از قبل خودش را نشان می‌دهد.

اگر با سر‌هایی رو به پایین و پشتی قوز کرده وارد اتاقی شوید، از همان ثانیه‌های اول، تاثیر منفی بر دیگران خواهید گذاشت.

۶. عطر زیاد
بوی سیگار یا عرق تن می‌تواند تاثیر منفی بر دیگران بگذارد، اما در عطر زدن خود نیز باید احتیاط کنید. اگر چه بوی عطر شما می‌تواند بر افراد بسیاری تاثیر مثبت بگذارد، اما افرادی نیز هستند که به بوی عطر حساس اند طوری که از شدت آن سرگیجه می‌گیرند. پس بهتر است از عطر زدن درست قبل از ورود به جلسات کاری یا حتی مهیمانی ها، آن هم به مقدار زیاد، خودداری کنید.

۷. عدم تماس چشمی

آیا نسبت به فردی که به سمت تان می‌آید بی تفاوت هستید و هیچ توجه‌ای به او نمی‌کنید و مدام سرتان با گوشی تان گرم است یا به ویترین مغازه‌های اطراف چشم دوخته اید؟ عدم تماس چشمی نشان دهنده عدم توجه، علاقه، نا امنی و حتی تکبر است.

۸. هندزفری
اگر در طول مسیر دوست دارید از طریق هندزفری به موسیقی مورد علاقه تان گوش دهید، اشکالی ندارد، اما قبل از ورود به جلسات بهتر است آن‌ها را از گوش هایتان در بیاورید، زیرا نشانه عدم توجه و تمرکز شما هستند.

۹. توجه بیش از حد به ظاهر خود
آیا مدام در آینه به خودتان نگاه می‌کنید؟ آیا تمام تمرکتان بر چهره و ظاهرتان است و به اطرافیان تان کوچک‌ترین توجهی ندارید؟ توجه زیاد به خود، نشان دهنده غرور و تکبر و علاقه شما به جلب توجه دیگران است.

۱۰. شل دست دادن
شما می‌خواهید اولین کلمات خود را به زبان بیاورید. شما مقابل فردی ایستاده اید و به او لبخند می‌زنید، سپس دست تان را به سمت اش دراز می‌کنید، اما دستی که می‌دهید شل و ضعیف است.

فردی که تنها انگشتان دستش را دراز می‌کند یا دستهایش مانند ماهی شل و یخ است، این مفهوم را منتقل می‌کند که من مایل به دست دادن نیستم یا من صمیمیت را دوست ندارم. همچنین نشانه ضعف و تسلیم بودن نیز می‌باشد؛ بنابراین سعی کنید دستی که می‌دهید محکم باشد تا مفهوم شور و اشتیاق و سلطه گری شما را منتقل کند. فقط حواستان باشد که استخوان‌های طرف مقابل تان را نشکنید.

توصیه‌های دیگری هم داریم از جمله: وقت شناس بودن، گذاشتن موبایل رو ویبره، جویدن غذا با دهان بسته، قطع نکردن حرف دیگران، با دقت گوش دادن و بسیاری از نکته‌های دیگری که مادرتان از دوران کودکی به شما گوشزد می‌کرد.

شاید برایتان سخت باشد که از همان وهله اول، بدون حتی بیان کلامی، بر دیگران تاثیر مثبت بگذارید، اما با کمی احتیاط و رعایت نکاتی که در اینجا برایتان آورده ایم می‌توانید در این راه موفق شوید.   منبع: ایران ناز 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قرار ملاقات تاثیر مثبت بیان کلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۳۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است، اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

سمیه سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، مهارت‌های زندگی را لازمه بهزیستی دانست و افزود: فراگیری آشنایی با مهارتی تحت عنوان «همدلی» یا به عبارتی درک احساس دیگران ضروری است.

وی با بیان اینکه روانشناسان از سال ۱۹۵۷ تلاش داشتند تا دریابند منشاء همدلی کجاست و چگونه می‌توان فرزندان همدل‌تری تربیت کرد، اظهار کرد: بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده مشخص شد در کنار عواملی چون نظم و انضباط، گرمی و عشق در رابطه، صبوری، تأیید و تشویق و تنبیه به موقع والدین، بهترین پیش‌بینی کننده همدلی در مردان و زنان ۳۰ ‌ساله رابطه‌ای بود که آن‌ها در ۵ سالگی با والدین خود داشتند.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی بیان کرد: در این تحقیقات مشخص شد هرچه رابطه والدین و فرزندان در سنین دبستان خوب و صمیمی‌تر باشد، کودکان، همدلی (توانایی درک احساسات و عواطف دیگران و دیدن دنیا از زاویه دید آن‌ها) را بهتر یاد می‌گیرند و بزرگسالان همدل‌تری می‌شوند و هرچه رابطه والد و فرزندان در این سنین رو به سردی و فاصله و «ول کن بابا» و حوصله‌اش را ندارم پیش رود در بزرگسالی احتمال اینکه کودک به سمت خودمحوری، خودکامگی، بی‌توجهی به حال و احوال و خواسته‌های دیگران پیش رود، بیشتر است.

وی در پاسخ به اینکه چطور می‌توان مهارت همدلی خود را ارتقاء داد؟ گفت: همان‌طور که گفته شد این یک مهارت مهم برای ایجاد رابطه قوی و ارتباط مؤثر است.

سلیمانی با بیان اینکه برای فراگیری و بهبود مهارت همدلی چند راه وجود دارد که می‌توان آنها را به کار گرفت، اذعان کرد: تمرین گوش دادن فعال، خود را جای آن‌ها گذاشتن، توجه کردن به نشانه‌های غیرکلامی، تمرین کردن ذهن آگاهی، خواندن داستان و به دنبال بازخورد بودن بخشی از این راه‌ها برای بهبود مهارت همدلی است.

وی با تأکید بر اینکه باید گوش دادن فعال را تمرین کرد، افزود: وقتی فرزندتان با شما صحبت می‌کند بدون وقفه با تلاش برای ارائه راه‌حل به آنچه می‌گوید تمرکز کنید. با برقراری تماس چشمی، تکان دادن سر و پرسیدن سؤالات «شفاف» نشان دهید به او گوش می‌دهید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی همچنین از والدین خواست خود را جای فرزندشان بگذارند و سعی کنند مسائل را از دید طرف مقابل ببینید، مثلاً تصور کنید اگر در موفقیت‌های آن‌ها بودید چه احساسی داشتید یا سؤالاتی بپرسید تا درباره تجارب آن‌ها بیشتر بدانید.

وی با بیان اینکه باید به نشانه‌های غیرکلامی توجه کرد، تصریح کرد: مردم اغلب احساسات خود را از طریق زبان بدن، لحن صدا و حالات چهره خود بیان می‌کنند باید به این نشان‌ها توجه کرد تا درک بهتری از احساس طرف مقابل داشته باشید.

سلیمانی همچنین تمرین کردن ذهن آگاه را ضروری دانست و افزود: ذهن می‌تواند به شما کمک کند تا آگاهی بیشتری ‌نسبت به افکار و احساسات خود ایجاد کنید که به نوبه خود می‌تواند به درک بهتر و همدلی با دیگران کمک کند.

وی در خصوص خواندن داستان گفت: این کار می‌تواند به شما کمک کند تا مهارت‌های همدلی خود را توسعه دهید، زیرا به شما امکان می‌دهد جهان را از دیدگاه‌های مختلف ببینید و احساسات و انگیزه‌های شخصیت داستانی را درک کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با تأکید بر اینکه والدین باید به دنبال بازخورد باشند، اظهار کرد: باید از دوستان و اعضای خانواده در مورد مهارت‌های همدلی خود بازخورد بخواهید. آن‌ها ممکن است بتوانند پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهبود شما ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: همدلی مهارتی است که با تمرین و تلاش می‌توان آن را توسعه داد. با تمرکز بر درک و ارتباط با دیگران، می‌توان مهارت‌های همدلی خود را بهبود ببخشید و روابط قوی‌تری ایجاد کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در پایان گفت: اگرچه فراگیری همدلی با کودکان مهارتی بسیار مهم و ضروری است اما بسیاری از خانواده‌ها با آن غریبه‌اند و آگاهی از آن ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • ملاقات فلورنتینو پرز و لوکا دانچیچ در جریان دیدار دالاس موریکس و لس انجلس کلیپرز / فیلم
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹
  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • ملاقات بهترین‌های تاریخ در مهرآباد!
  • اجرای عایق الاستومری کاری لوله‌های موتورخانه
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم