Web Analytics Made Easy - Statcounter



در این مطلب از سایت ایران ناز توصیه هایی برای اولین قرار ملاقات با نامزدتان را به شما گوشزد می کنیم.

1. چین و چروک لباس

شما با لباسی چروکیده به یک جلسه رسمی می روید اما نمی دانید که این طرز لباس پوشیدن شما تاثیر بسیاری بر طرف مقابل تان می گذارد. لباس های چروک شما نشان دهنده این است که فرد مقابل تان برای شما کوچک ترین اهمیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حتی ممکن است او فکر کند که شما فردی تنبل و شلخته هستید. پس اگر بلد نیستید لباس هایتان را چگونه اتو کنید، بهتر است هر چه زودتر یاد بگیرید. این یکی از مهارت های زندگی است که هر کسی باید آن را فرا بگیرد.

2. آدامس جویدن

مردم به دلایل مختلف آدامس می جوند. دلیل آن می تواند استرس، از بین رفتن بوی سیگار دهان یا هضم غذا باشد.


آدامس جویدن هیچ مشکلی ندارد اما جویدن یا باد کردن آن در جلسات رسمی اشتباه و منعکس کننده رفتاری بچه گانه و بی احترامی است. پس قبل از ورود به جلسات، لطفا آدامس خود را در سطل زباله بیاندازید.


3. آرایش غلیظ
آرایش زیاد این سوال را در ذهن طرف مقابل ایجاد می کند که شما چه چیزی را پشت آن همه رنگ و لعاب پنهان کرده اید.

4. کفش های کهنه

کفش هایی که شما به پا می کنید می تواند در نگاه اول بر دیگران تاثیر بگذارد. بسیاری از افراد کفش ها را معیار قضاوت قرار می دهند. پس اگر کفش هایی کهنه به پا دارید، بهتر است هر چه زودتر برای خرید کفشی نو اقدام کنید.

5. حالت بد بدن

حق با مادر شماست. شما باید صاف و درست بنشینید یا راه بروید. سرهایتان را رو به بالا بگیرید، شانه هایتان را به عقب هل دهید و با آرامش کامل و اعتماد به نفس بالا قدم بردارید. در این صورت هیکل و لباس های تن تان نیز بهتر از قبل خودش را نشان می دهد.

اگر با سرهایی رو به پایین و پشتی قوز کرده وارد اتاقی شوید، از همان ثانیه های اول، تاثیر منفی بر دیگران خواهید گذاشت.

6. عطر زیاد
بوی سیگار یا عرق تن می تواند تاثیر منفی بر دیگران بگذارد اما در عطر زدن خود نیز باید احتیاط کنید. اگر چه بوی عطر شما می تواند بر افراد بسیاری تاثیر مثبت بگذارد اما افرادی نیز هستند که به بوی عطر حساس اند طوری که از شدت آن سرگیجه می گیرند. پس بهتر است از عطر زدن درست قبل از ورود به جلسات کاری یا حتی مهیمانی ها، آن هم به مقدار زیاد، خودداری کنید.

7. عدم تماس چشمی

آیا نسبت به فردی که به سمت تان می آید بی تفاوت هستید و هیچ توجه ای به او نمی کنید و مدام سرتان با گوشی تان گرم است یا به ویترین مغازه های اطراف چشم دوخته اید؟ عدم تماس چشمی نشان دهنده عدم توجه، علاقه، نا امنی و حتی تکبر است.

8. هندزفری
اگر در طول مسیر دوست دارید از طریق هندزفری به موسیقی مورد علاقه تان گوش دهید، اشکالی ندارد اما قبل از ورود به جلسات بهتر است آنها را از گوش هایتان در بیاورید زیرا نشانه عدم توجه و تمرکز شما هستند.

9. توجه بیش از حد به ظاهر خود
آیا مدام در آینه به خودتان نگاه می کنید؟ آیا تمام تمرکتان بر چهره و ظاهرتان است و به اطرافیان تان کوچک ترین توجهی ندارید؟ توجه زیاد به خود، نشان دهنده غرور و تکبر و علاقه شما به جلب توجه دیگران است.

10. شل دست دادن
شما می خواهید اولین کلمات خود را به زبان بیاورید. شما مقابل فردی ایستاده اید و به او لبخند می زنید، سپس دست تان را به سمت اش دراز می کنید اما دستی که می دهید شل و ضعیف است.

فردی كه تنها انگشتان دستش را دراز می كند یا دستهایش مانند ماهی شل و یخ است، این مفهوم را منتقل می کند که من مایل به دست دادن نیستم یا من صمیمیت را دوست ندارم. همچنین نشانه ضعف و تسلیم بودن نیز می باشد.

بنابراین سعی کنید دستی که می دهید محکم باشد تا مفهوم شور و اشتیاق و سلطه گری شما را منتقل کند. فقط حواستان باشد که استخوان های طرف مقابل تان را نشکنید.

توصیه های دیگری هم داریم از جمله: وقت شناس بودن، گذاشتن موبایل رو ویبره، جویدن غذا با دهان بسته، قطع نکردن حرف دیگران، با دقت گوش دادن و بسیاری از نکته های دیگری که مادرتان از دوران کودکی به شما گوشزد می کرد.

شاید برایتان سخت باشد که از همان وهله اول، بدون حتی بیان کلامی، بر دیگران تاثیر مثبت بگذارید اما با کمی احتیاط و رعایت نکاتی که در اینجا برایتان آورده ایم می توانید در این راه موفق شوید.

منبع: ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ملاقات مهارت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۱۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند

اعتمادبه‌نفس، ویژگی‌ای است که همه‌ ما آن را تحسین می‌کنیم و آرزوی داشتنش را داریم.

به گزارش روزیاتو، اما بسیاری از ما برای دستیابی به آن به این جمله‌ معروف عمل می‌کنیم که «تا وقتی که نتوانسته‌ای چیزی را به واقعیت تبدیل کنی، به آن وانمود کن»؛ بنابراین تعجبی ندارد که در بحث اعتماد به نفس بسیاری از اوقات واقعیت آن چیزی نیست که به نظر می‌رسد. گاهی در زیر آن تصویر مطمئن به خودی که از یک شخص می‌بینیم، در حقیقت، فردی مردد به خود و طالب تأیید دیگران وجود دارد.

با این حال، تشخیص این موضوع ساده نیست. حتی کسانی که بسیار بااعتماد به نفس به نظر می‌رسند هم ممکن است در جنگی درونی درگیر باشند که ما از آن به کلی بی خبریم.

پس از کجا می‌توانیم متوجه این موضوع شویم؟ چند رفتار هست که این افراد اغلب از خود نشان می‌دهند.

در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

۱- کمالگرا هستند

تصور کنید که با یکی از همکاران تان که به داشتن اعتماد به نفس بالا معروف است، بر روی پروژه‌ای کار می‌کنید. به نظر می‌رسد که او همه چیز را تحت کنترل دارد و همیشه کاری عالی از خود ارائه می‌دهند.

با این حال، در این همکاری نزدیک متوجه می‌شوید که او زمان زیادی را صرف بررسی کار خود، اصلاح ریزترین جزئیات و نگرانی برای نقص‌های جزئی‌ای می‌کند که کس دیگری متوجه آن‌ها نمی‌شود.

شاید عجیب به نظر برسد، اما این حد از کمالگرایی اغلب می‌تواند نشانه‌ی این باشد که یک شخص در ظاهر بااعتماد به نفس، اما در درون به دنبال تأیید دیگران است.

روانشناسان علت کمالگرایی را مطمئن نبودن از خود و ترس از تأیید نشدن، تمسخر شدن و طرد شدن می‌دانند.

به عقیده‌ی آن ها، فشار‌های درونی مانند میل به جلوگیری از شکست یا قضاوت منفی، افراد را به کمالگرایی سوق می‌دهد.

دلیل کمالگرایی گاهی می‌تواند تلاش برای اثبات ارزشمندی خود به دیگران و به دست آوردن تأیید آن‌ها باشد. نیاز به انجام بی عیب و نقص همه چیز ممکن است ریشه در ترس از قضاوت یا نقد شدن داشته باشد. افراد کمالگرا با مطمئن شدن از بی نقص بودن ریزترین جزئیات، امیدوارند که جلوی هر گونه بازخورد منفی‌ای که می‌تواند اعتماد به نفس آن‌ها را درهم بشکند را بگیرند؛ بنابراین اگر با شخصی رو به رو شدید که بااعتماد به نفس به نظر می‌رسید، اما وسواسی و سختگیر بود، ممکن است معنایش این باشد که اعتماد به نفس او صرفاً ظاهری است.

۲- همیشه پیش از تصمیم گیری به نظر دیگران نیاز دارند

تا به حال شخصی را دیده اید که با وجود اینکه بااعتماد به نفس به نظر می‌رسد، اما دائماً دنبال نظر یا تأیید دیگران است؟

همانطور که احتمالاً حدس زده اید، این نشانه‌ی ظریف، اما رایجی از مطمئن نبودن از خود است.

این نیاز به نظر یا تأیید دیگران می‌تواند در مورد شغل، تصمیمات یا حتی ظاهر باشد.

گرچه لزوماً چیز بدی نیست، چون همه‌ی ما گاهی به اندکی تأیید دیگران نیاز داریم. اما اگر این امر تبدیل الگویی مداوم شود، ممکن است به نیازی عمیق‌تر برای تأیید شدن اشاره داشته باشد.

۳- انتقادپذیر نیستند

برای بسیاری از افراد پذیرش انتقاد کاری دشواری است، اما نه لزوماً به این خاطر که آن‌ها نیازی به بهبود و اصلاح در خود نمی‌بینند، بلکه به این دلیل که در درون شان از هر انتقادی که ممکن است مؤید ترس آن‌ها از به اندازه‌ی کافی خوب بودن باشد، واهمه دارند.

روانشناسان می‌گویند کسانی که اعتماد به نفس بسیار پایینی دارند، حساسیت شدیدی به هر نوعی از انتقاد، اصلاح یا نصیحت و توصیه دارند، حتی اگر چیزی که می‌گویید سازنده و کاملاً درست باشد.

۴- دائماً در شبکه‌های اجتماعی پست می‌گذارند

همه‌ی ما گهگاه به اندکی تحسین و تأیید دیگران نیاز داریم.

با این حال، برخی افراد به ظاهر بااعتماد به نفس، میل ناسالمی به این امر دارند؛ و اگر بخواهند که همیشه بااعتماد به نفس به نظر برسد، نمی‌توانند از همه‌ی اطرافیان شان طلب تأیید کنند. چرا که باعث برملا راز درونی شان می‌شود؛ بنابراین چطور باید این مشکل را حل کنند؟

احتمالاً با کمک بی نقص‌ترین وسیله‌ی ساخته شده تاکنون برای دریافت تأیید دیگران یعنی شبکه‌های اجتماعی.

شبکه‌های اجتماعی باعث عادی شدن رفتار‌های تأیید طلبانه‌ی نسبتاً ناسالم شده اند.

مادربزرگ خود را در جوانی تصور کنید که با وسواس زیادی عکسی از خود تهیه کند و نسخه‌های زیادی از آن عکس را با همراه این یادداشت برای تمام دوستانش ارسال کند: «دوستش داری؟ لطفاً باخبرم کن.»

عجیب به نظر می‌رسد، درست است؟ اما این در واقع همان کاری است که بسیاری از افراد امروزه در دنیای دیجیتال انجام می‌دهند.

شبکه‌های اجتماعی به ویژه برای کسانی که در درون شان به دنبال تأیید دیگران هستند می‌تواند فضایی برای دستیابی به این هدف فراهم کند. آن‌ها ممکن است که دائماً درمورد موفقیت ها، ماجراجویی‌ها یا حتی اتفاقات روزمره شان پست بگذارند، به این امید که بتوانند لایک و کامنت و شِیر دیگران را به دست آورند.

با این حال، روانشناسان معتقدند این امر می‌تواند باعث تشدید رفتار‌های تأیید طلبانه و تلاش‌های ناسالم برای گرفتن تأیید دیگران شود. به علاوه، این تأیید طلبی‌های افراطی مشکل اصلی و ریشه‌ای فرد را برطرف نمی‌کند، چرا که تأییدی که شخص به این شیوه از دیگران دریافت می‌کند، تأییدی بیرونی است.

پژوهش‌ها هم ارتباط میان فعالیت بیش از اندازه در شبکه‌های اجتماعی با پایین بودن اعتماد به نفس را اثبات کرده است؛ بنابراین اگر با شخصی مواجه شدید که دائماً در شبکه‌های اجتماعی پست می‌گذارد، این امر ممکن است نه صرفاً میل او به اشتراک گذاری، بلکه شیوه‌ی او برای دریافت تأیید دیگران باشد.

دیگر خبرها

  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • ملاقات فلورنتینو پرز و لوکا دانچیچ در جریان دیدار دالاس موریکس و لس انجلس کلیپرز / فیلم
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹
  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • ملاقات بهترین‌های تاریخ در مهرآباد!
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • دیدن «مست عشق» را به دیگران پیشنهاد کنید / از کار با «حسن فتحی» لذت بردم